Home » Nieuws » Call for workshops AI, Data, Robotics Forum op 4 en 5 november in Eindhoven

Call for workshops AI, Data, Robotics Forum op 4 en 5 november in Eindhoven

Het AI, Data and Robotics Forum (ADRF) vindt dit jaar plaats op 4 en 5 november in Nederland. Belangrijke spelers uit de industrie, onderzoekers, beleidsmakers en toonaangevende sprekers komen die dagen samen in het Evoluon in Eindhoven om de toekomst van AI, data en robotica in Europa mede vorm te geven. Het thema van de tweede editie van deze conferentie is Europese soevereiniteit in AI, data en robotica.

Innovatie en concurrentievermogen zijn de drijvende krachten achter de groei van Europa als thought leader en wereldwijde samenwerkingspartner in de ontwikkeling van verantwoorde ADR-technologieën.

Interactief programma

Het programma bevat visionaire keynote presentaties en inspirerende paneldiscussies over Europese soevereiniteit in ADR, evenals break-out sessies over belangrijke industriële en maatschappelijke onderwerpen. U kunt presenteren op het ADRF door nu een workshopvoorstel in te dienen. Er zal tevens gelegenheid zijn voor bedrijven en projecten om zichzelf te presenteren via een exhibition.

Oproep voor het aanmelden van workshops

Het ADR Forum nodigt u uit een voorstel in te dienen voor een workshop. Het is een thematisch open call, maar de organisatie moedigt inzendingen aan die onder de volgende workshoptypes vallen:

  • Workshops die een Adra-topic group willen opstarten.
  • Workshops die een beeld geven van meerdere (publiek-private) projecten over een gedeeld onderwerp.
  • Toekomstgerichte workshops die als doel hebben het industriële concurrentievermogen in Europa te stimuleren met een grote sociaaleconomische impact en tevens het maatschappelijk vertrouwen in AI, data or robotica stimuleren.

Call for workshop proposals, deadline 22 juli 2024

Interesse om een voorstel voor een workshop in te dienen? De programmacommissie beoordeelt elk ingediend voorstel en maakt een selectie van maximaal 22 workshops die een waardevolle aanvulling vormen op het programma en aantrekkelijk zijn voor het publiek. Kijk hier voor meer informatie. U kunt hier uw workshopvoorstel indienen, de deadline is verlengd naar 22 juli 2024.

Interesse om het ADRF24 bij te wonen?

Vanaf begin augustus 2024 is het mogelijk u aan te melden voor het ADR Forum op 4 en 5 november 2024 in het Evoluon in Eindhoven. Wilt u in de tussentijd op de hoogte blijven? Abonneer u dan op de Adra nieuwsbrief, kijk hier voor meer informatie.

Dit evenement wordt georganiseerd door de AI, Data and Robotics Association (Adra) in samenwerking met de Europese Commissie en AiNed, en wordt ondersteund door het Adra-e project.

Gepubliceerd08/07/2024
Focusgebieden: 
Delen
Gepubliceerd08/07/2024
Delen: