Home » Nieuws » Nederland in de kopgroep van AI-landen voor welvaart én welzijn

Nederland in de kopgroep van AI-landen voor welvaart én welzijn

Dàt is het doel van de Nederlandse AI Coalitie en Stichting AiNed. Tijdens een strategische sessie nemen we u tijdens het NL AI Congres mee in deze gezamenlijke visie en ambitie, en de stappen die we zetten om dit doel te bereiken. Bent u erbij op 12 april 2023 in Utrecht?

Van aanjagen naar implementatie

Het thema van het Nederlandse AI Congres is ‘Van Aanjagen naar Implementatie’. Met een inspirerend programma, waarbij er ruim gelegenheid is voor interactie en de mogelijkheid te netwerken. Tijdens een veelvoud aan inhoudelijke sessies wordt u meegenomen in de facetten die nodig zijn om de ontwikkeling en toepassing van AI in Nederland naar een hoger plan te tillen. Met onderwerpen die deel uitmaken van de AiNed aanpak en waar we samen met de Nederlandse AI Coalitie onze schouders onder zetten. Denk hierbij aan de ELSA Labs, de Learning communities en één van de drie geselecteerde ketenprojecten: ‘AI for Diagnostics And Maintenance’.

Interesse om het NL AI Congres bij te wonen?

Wilt u aanwezig zijn tijdens dit interessante evenement op 12 april 2023? Dit jaar is het congres voor het eerst ook toegankelijk voor geïnteresseerden die (nog) geen deelnemer van de Nederlandse AI Coalitie zijn. Kijk hier voor meer informatie over het programma en hoe u zich kunt aanmelden.

Gepubliceerd06/04/2023
Focusgebieden: 
Delen
Gepubliceerd06/04/2023
Delen: