Home » Nieuws » Nederland aan de slag met AI voor welvaart en welzijn

Nederland aan de slag met AI voor welvaart en welzijn

Om meer inzicht te geven in de visie, doelstellingen en aanpak van het AiNed programma is een publieksversie samengesteld. In deze publicatie vindt u meer informatie over onder meer de focusgebieden, de aanpak en de deelprogramma’s van het programma. We nodigen u graag uit nader kennis te nemen van de inhoud van het AiNed programma.

Publicatie AiNed investeringsprogramma

Het meerjarige publiek-private investeringsprogramma AiNed helpt Nederlandse bedrijven en publieke instellingen om essentiële stappen met AI te zetten die van groot economisch én maatschappelijk belang zijn. Het unieke van het AiNed programma is de integrale benadering van knelpunten die de succesvolle toepassing van AI belemmeren. Het programma volgt een brede aanpak met focus op welvaart én welzijn.

Interesse?

Indien u op de hoogte wilt blijven van de ontwikkelingen van het AiNed programma, volg dan het nieuws via deze website of via onze accounts op LinkedIn en Twitter. Voor vragen kunt u het overzicht Veelgestelde Vragen raadplegen of via het contactformulier contact opnemen.

Gepubliceerd24/01/2022
Focusgebieden: 
Delen
Gepubliceerd24/01/2022
Delen: